Hi there

Welkom op mijn site!
Leuk dat je er bent.

Ik heet Annemarie de Haas en ik breng mensen graag via schrijven, praten & wandelen in beweging. Dat doe ik onder meer via door mijzelf ontwikkelde e-courses, 1 op 1 schrijfsessies en wandelinspiratie. Ik heb ruim 25 jaar ervaring met schrijven als journalist. Daarnaast heb ik twee boeken geschreven, redigeer ik als eindredacteur teksten van anderen en leg ik in stapels - soms bijna onleesbare - schriftjes, mijn overpeinzingen en ontdekkingen vast op het gebied van schrijven, creativiteit en persoonlijke groei  (waarna ik er via mijn e-courses en schrijfsessies meer mee doe).

Met de tijd heb ik voor mezelf een speelse aanpak ontwikkeld om uit beperkingen te breken. Een aanpak die bij anderen ook aanslaat.

Strikte regels, lijstjes, en ‘zo moet het'-verhalen zijn het voor mij niet. Maar methodes waarbij ik zelf ontdek wat voor mij werkt wel. Dat geef ik dan ook graag mee: ontdek waar jouw creatieve kracht zit, wat er voor jou werkt, en ga daarmee verder.

Daar word je enorm blij van. Bovendien vormt die creatieve kracht een bron van inspiratie, die je bij van alles in je leven verder kan helpen. Niet alleen bij het schrijven.