Schrijfsessies

Iedereen ziet de wereld anders, beleeft de wereld anders en schrijft dus ook anders…Dat maakt het geven van een schrijfsessie zo leuk.

Groeien
Of je nou al jaren schrijfervaring hebt en iets nieuws wilt leren. Of pas sinds kort voor een blog of site aan het schrijven bent en daar verder in wilt groeien. Er valt altijd wel iets te ontdekken. Samen daar naar kijken middels is verrijkend. Je krijgt zicht op wat er mogelijk is.

Groei staat in mijn begeleiding bij het schrijven centraal. Maar ook: eigenheid.
Hoe kun je jouw unieke manier van kijken beter naar buiten brengen?
Waar ligt jouw kracht, en hoe kun je die verder ontwikkelen? Wat houdt je daarbij nog tegen?

Via onze uitwisseling - gecombineerd met speelse opdrachten - ontdek je hoe je  meer van jezelf naar buiten kunt brengen, op een manier die voor jou klopt.

Meer flow
Elke sessie is weer anders, afhankelijk van de vraag.
Samen kijken we in elk geval wat jou plezier en flow geeft in het schrijven. Door met een frisse blik naar je schrijfproces te kijken en actief met schrijven aan de slag te gaan, kun je (oude) belemmeringen loslaten. Je wordt vrijer in het schrijven.

De sessies werken meestal ook verder door in je leven. Dat is het mooie ervan. Omdat schrijven zo met creëren - en jouw creatiekracht - is verbonden, zet je ook buiten het schrijven van alles in gang.

Meer weten? Bel of mail mij.