Meer over mij

Ik ben geboren in 1966 in Amsterdam. Als kind ontsnapte er al weinig aan mijn aandacht. Ik zag van alles - en dacht er het mijne van.

 

 

 

 

Later pakte ik een blocnote erbij en ik ging op pad. In mijn vrije tijd en: als journalist.

 

 

 

 

Ik ging schrijven. Voor Haarlems Dagblad, Avanta Magazine (een maandblad voor werkende vrouwen) en tal van bedrijfsbladen en publicaties (freelance). Ook schreef ik twee boeken: Peptalk voor vrouwen, met tips voor werkende vrouwen en het meer persoonlijke Eindeloze Passie, over lange afstandsrelaties. Vier jaar lang werkte ik mee aan het pubertijdschrift Hoe Overleef ik..., waarvoor ik onder meer tal van inspirerende kinderboekenschrijvers interviewde over hun passie voor creativiteit en schrijven.

Met de jaren ging ik ook veel op reis. Naar de mooiste plekken buiten - maar vooral ook - in mezelf. Want schrijven begint van binnen, bij jezelf. Dat geef ik graag in mijn e-courses en schrijfsessies mee.

Als ik schrijf, reis ik in gedachten naar mijn schrijfhuis. Dat huis is elke keer anders. De ene keer staat het in het bos.

De andere keer kijk ik uit over de bergen. En soms ben ik ineens op een ver, tropisch strand.

Belangrijkste is dat niemand me hier kan storen. Alles wat ik nodig heb, bedenk ik er verder bij.
Zachte kussens, een feestelijk taartje...

Voor ik het weet ben ik op weg.
Ik schrijf!
Geen idee waar ik nu weer uitkom.
Wie weet zit ik straks echt aan dat tropische strand? Mijn voet is er al...